Etsitkö uutta intoa viestintätyöhön? Haluatko oppia viestimään asiakaslähtöisemmin? Kurkkaa kevään koulutuskalenteriin: se on täynnä lyhyempiä ja pidempiä etäkoulutuksia, joissa sukelletaan käytännönläheisesti mm. asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavaan sisältöön ja viestinnän johtamiseen.

Nappaa alta tiedot kiinnostavimmista yhteiskoulutuksistamme eri tahojen kanssa ja kartuta työkalupakkiasi viestinnän tuloksellisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Valorian oma webinaarisarja starttaa kevään mittaan. Siinä on luvassa toivottuja ikivihreitä ja uusinta uutta. Seuraa meitä somessa, niin pysyt ajan tasalla.

Mukaan koulutuksiin!

Digiportaat-hanke: Verkkomyynti nousukiitoon – myyvät tekstit verkkosivuille tai verkkokauppaan, 17.2.2021

Tästä tietoiskusta saat vinkit vaikuttavien tekstien tuotantoon verkkosivuille ja/tai verkkokauppaan. Saat työkaluja timanttisiin sisältöihin, jotka yhdessä hyvän strategian ja kustannustehokkaan teknisen ratkaisun kanssa vievät yrityksesi verkkomyynnin uudelle tasolle. Kouluttajana Kati. Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Suomen strategisen johtamisen seura ry: Vaikuttava strategiaviestintä 23.2.2021

Tässä webinaarissa kuulet ajankohtaisia oppeja ja kokemuksiamme siitä, mistä syntyy vaikuttava strategiaviestintä sekä millainen viestintä muuttaa aidosti toimintaa ja kykenee rakentamaan tavoiteltua tulevaisuutta. Kouluttajina Kati ja Ella. Kyseessä on seuran jäsentapahtuma. Lisätiedot

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry: Strategisen viestinnän perusteet
– tiedottajasta strategiseksi viestijäksi, 16.3.2021

Tässä käytännönläheisessä koulutuksessa opit soveltamaan strategiatyön ajankohtaisimpia työkaluja viestinnän kehittämiseen ja tulokselliseen toteuttamiseen. Opit näkemään viestinnän merkityksen strategisen johtamisen keskeisenä työkaluna sekä laatimaan strategisen viestinnän suunnitelman. Kouluttajana Laura. Lisätiedot ja ilmoittautuminen

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry: Näin teet vaikuttavaa ja tuloksellista strategiaviestintää, 13.4.2021

Tässä konkreettiseksi kehutussa koulutuksessa paneudutaan viestinnän keinoihin, joilla teet organisaatiosi strategiaviestinnästä kiinnostavaa. Saat käyttöösi työkalut, joilla jo monen organisaation strategiasta on tehty ihmisille merkityksellinen ja arjen työtä aidosti ohjaava. Kouluttajana Ella. Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Rastor-instituutti: Sisällöntuottajan koulutusohjelma, alkaa 23.4.2021

Sisällöntuottajan koulutusohjelma virittää sinusta sisältömarkkinoinnin kovan luokan ammattilaisen. Opit tekemään suunnitelmallisesti asiakaslähtöistä sisältöä, jolla tavoitat asiakkaasi kanavassa kuin kanavassa.

Koulutus sopii sisältömarkkinointia, sisällönsuunnittelua ja -tuotantoa työssään tekeville markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijoille. Koulutusohjelmaan sisältyy kaksi kaikille yhteistä osiota, joiden lisäksi osallistujat valitsevat omia tarpeitaan tukevan valinnaisen kurssin.

Kouluttajana Kati. Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Management Institute of Finland MIF Oy: Johda tunteita asiakasviestinnässä, 28.4.2021

Viestinnällä vaikutetaan positiivisesti asiakkaiden tunteisiin ja käyttäytymiseen. Tästä työpajatyyppisestä valmennuksesta saat käytännön työkalut organisaatiosi tunnekokemuksen kehittämiseen viestinnän keinoin. Kouluttajana Ella. Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Toivottavasti näemme sinutkin mukana linjoilla!

Pidämme jatkuvasti koulutuksia ja työpajoja myös organisaatioille, joten jos kaipaat työyhteisöllenne tukea viestimiseen tai asiakaskokemuksen kehittämiseen, ota yhteyttä.