Viestinnän sparraus

Kaipaisitko sparrikaveria viestinnän suunnitteluun? Tukea viestinnän tasonnostoon? Jäävätkö omat tai tiimin blogipostaukset pöytälaatikkoon? Me autamme tekemään viestinnästä vaikuttavampaa.

Viestinnän, ajatusten ja suunnitelmien sparrausta sinun ehdoillasi

Sparraajamme ovat kokeneita strategisia viestijöitä, jotka kuuntelevat tarpeitasi ja tavoitteitasi. Haluatpa parantaa blogitekstiesi kiinnostavuutta ja vaikuttavuutta tai nostaa koko organisaatiosi viestinnän uudelle tasolle, saat työkalumme ja osaamisemme avuksesi. Voit olla varma, ettemme takerru lillukanvarsiin, vaan autamme löytämään olennaiset asiat ja luomaan selkeän ja puhuttelevan suunnitelman, konseptin tai tekstin. Sparraajamme auttavat sinua tavoitteessasi juuri kuten toivot.

Miten sparraus toimii?

Oikea tapa edetä löytyy yhdessä – joidenkin kanssa tunnin keskustelu on auttanut eteenpäin ja joidenkin kanssa suunnitelmia tai tekstejä työstetään vuorovedoin kädet savessa.  Joidenkin kanssa organisaation viestintää on luodattu ja kehitetty yhdessä eteenpäin jo pari vuotta. Sinä päätät, millaista apua tarvitset.

Sparraus sopii sinulle

  • Jos haluat sparrata siitä, miten strategiasta tai suunnitelmasta saisi selkeän ja kiinnostavan, konkreettisia toimia ohjaavan.
  • Jos viestit isoista muutoksista ja haluat saada ulkopuolisen asiantuntijan puolueettoman arvion ja suositukset viestintään.
  • Jos olet miettinyt, miten saisit muut organisaatiossa innostumaan viestinnästä ja mukaan sisällöntuotantoon ja kaipaat siihen konkreettisia keinoja.
  • Jos haluat blogata ja olet kirjoittanut ylös ideoita ja ajatuksia, mutta et oikein tiedä, miten tekstiin löytyisi punainen lanka ja siitä saisi kiinnostavan ja ymmärrettävän asiakkaalle.
  • Jos olet jo edistynyt kirjoittaja ja haluat saada henkilökohtaisia vinkkejä siihen, miten voit viedä tekstejäsi vielä pidemmälle.
  • Jos haluat saada strategiatarinasta, videokäsikirjoituksesta tai muusta viestintämateriaalista entistä vaikuttavamman.

Valitse oma sparraajasi

Kaikki sparraajamme toimivat sekä organisaation viestinnän suunnittelun työkavereina että mentoroivat yksittäisiä viestijöitä ja työstävät blogiteksteistä vaikuttavampia yhdessä asiantuntijoiden, johdon ja vaikuttajien kanssa. Voit ottaa yhteyttä kehen tahansa meistä!

Ellalla on keinot tehdä viestinnästä vaikuttavaa ja haluttuja ihmisiä innostavaa. Ellan vahvuus on viestinnän ja tekstityön empaattinen ja vuorovaikutteinen fasilitointi. Hänen kanssaan työstät suunnitelmista ja teksteistä vuorovedoin kiinnostavia.

044 304 8093
ella.koota@valoria.fi

Katin kehittämillä sisältöstrategian työkaluilla lukuisat organisaatiot ovat nostaneet viestintänsä uudelle tasolle. Katia on kutsuttu tiivistämisen kuningattareksi. Hän auttaa kiteyttämään viestin ja tekemään tekstistä tiivistä, selkeää ja intuitiivista. 

040 576 1704
kati.keronen@valoria.fi

Lauralla on kyky muuttaa viestintä aidosti asiakaslähtöiseksi. Laura on selkeän kielen ammattilainen, jonka kanssa kapulakielestä muotoutuu kiinnostavia ja ymmärrettäviä tekstejä. Laura fasilitoi mielellään myös sosiaalisen median sisältöjä.

050 233 6408
laura.niemi@valoria.fi

Asiakkaidemme kertomaa

"Olemme valaneet yhdessä yrityksemme markkinointiviestinnän kivijalan. Valoria pitää meidän runkomme kasassa ja langat käsissä, jotta etenemme kohti tavoitteita. Valoria on meille arjen sparraaja ja tärkeä strateginen tuki matkamme edetessä.”
Markkinointipäällikkö teollisuusyrityksessä

Viestinnän sparraus Valokeilassa: