Tulosta merkityksellisellä viestinnällä

Autamme sinua viestimään selkeästi ja koskettavasti. Siten mistä ihmismieli vaikuttuu.

Merkityksellisen viestinnän asiantuntijat apunasi

Autamme nostamaan sitoutumista vahvistavan
viestinnän strategiseksi kilpailueduksi ja luomaan näköalaa ja merkitystä yhteisellä tarinankerronnalla.
Autamme tuottamaan ihmislähtöistä, vaikuttavaa sisältöä ja voimauttavia kohtaamisia.

Autamme luomaan tuloksellista tulevaisuutta merkityksellisellä viestinnällä.

Katilla on kirkas visio siitä, miten suomalaisten yritysten viestintä ja markkinointi nostetaan strategiselle tasolle. Hän on kirjoittanut kaksi asiakaslähtöisen markkinoinnin kirjaa, joita on kutsuttu uuden ajan markkinoinnin viitoittajiksi.

Katin vahvuus on nopeassa olennaisen hahmottamisessa ja kirkastamisessa. Hänen intohimonaan on auttaa johtoryhmiä löytämään ja muotoilemaan yrityksen ylivertainen asiakashyöty.

Kati Keronen, perustaja, CEO
040 576 1704
kati.keronen@valoria.fi

Ellan intohimona on kääntää yritysten markkinoinnin ja viestinnän lähtökulma keinoista miksi-kysymykseen ja merkityksen luomiseen. 

Ella on ilmiömäinen asioiden yhdistäjä ja kokonaisuuksien hahmottaja. Hän soveltaa suvereenisti rakentavan vuorovaikutuksen osaamistaan myös yritysten viestinnän kehittämiseen.

Ella inspiroituu siitä, miten psykologisesta ihmisymmärryksestä ja ihmisten johtamisesta viestinnällä tehdään yritysten todellinen kilpailuetu.

Ella Koota, kouluttaja, strategi
044 304 8093
ella.koota@valoria.fi

Lauran missiona on nytkäyttää organisaation tapa toimia asiakaslähtöiseksi viestinnän keinoilla: tulosta syntyy siitä, kun asiakkaan tarpeet otetaan lähtökohdaksi kaikkeen liiketoimintaan ja käytännön työhön.

Laura haluaa tukea viestijöitä asiakasymmärryksen vahvistamisessa läpi organisaation johdosta myyntiin, tuotekehitykseen ja asiakaspalveluun. 

Hänellä on kyky tarjota käytännönläheisiä työkaluja myös asiantuntijakirjoittajille niin, että heidän viestintänsä tukee organisaation visiota ja vastaa asiakkaiden tarpeisiin.

Laura Niemi, kouluttaja, strategi
050 233 6408
laura.niemi@valoria.fi

Olemme saaneet auttaa jo vaikka keitä. Kiitos luottamuksesta!

"Tätä olemme etsineet. Nyt pääsemme viimein pimeydestä valoon!"

Asiakkaidemme mielestä Valoria kuuluu niihin harvoihin kumppaneihin, jolla on todellinen ymmärrys viestinnän ja markkinoinnin roolista liiketoiminnassa. Paljon nähneet asiakkaat ovat kiittäneet meitä erityisesti selkeydestä ja suunnitelmallisuudesta, jouhevasta yhteistyötä sekä vahvasta näkemyksellisyydestämme. Valorian osaajissa onkin samassa paketissa tiukka strateginen ymmärrys ja kova asiakaslähtöisen viestinnän ja markkinoinnin käytännön osaaminen sekä työtään rakastavan innostuneen ihmisen asenne.

Liiketoimintalähtöisen ajattelun lisäksi Katin vahvuuksia ovat konseptuaalinen ajattelu, kyky luoda malleja markkinoinnin työkaluiksi ja johtaa isojakin projekteja unohtamatta ihmisiä. Suosittelen!

Mirja Serkelä, markkinointijohtaja, Hedengren

Kati is one of the best leaders I have ever worked with. WHY? Because it’s never about her – it’s always about how she enables others’ success. She handles both sides exceptionally: driving towards the customers’ targets, but also leading the team (and the individuals in the team!) to fulfil the vision.

I had the pleasure to work with Kati for 1,5 years at Differo, a company that builds strategic marketing as a service for their customers. She taught me all about customer-centric marketing and content strategy, enabling and boosting my learning curve as a marketing professional. Even more, she helped me to grow as a person. That’s what great leaders do!

Henna Niiranen, markkinointipäällikkö, Integrata

Ella on työkaverina vertaansa vailla. On superhienoa, kun on joku kenen suoritukseen ja työn laatuun voi luottaa 100%. Kovan ammattitaidon lisäksi Ella on työkaverina hauska ja tsemppaava. Monet kerrat oon itsekin yltänyt parempiin tuloksiin Ellan kommenttien ja kannustuksen ansiosta.

Eveliina Sillanpää, Graafinen suunnittelija, Kallo

Minulla oli ilo työskennellä Kati Kerosen kanssa vastatessani A-Insinöörien viestintäpäällikkyydestä.

Kati on ehdottomasti Suomen kärkeä mitä tulee strategiseen ja asiakaslähtöiseen markkinointiin. Hän ohjasi yhtiömme avainhenkilöitä, kuinka markkinointi nivotaan tiiviiksi osaksi yrityksen liiketoimintastrategiaa. Kati on vakuuttava ja peräänantamaton ammattilainen.

Marianne Kothari

Ella on rautainen sisällöntuotannon ammattilainen ja jämäkkä tuottaja. Iloisena ja ystävällisenä persoonana hän menestyy asiakasyhteistyössä ja luo hyvää ilmapiiriä työyhteisössä. Ellan kanssa oli ilo tehdä töitä: hän hoiti omat projektinsa vastuullisesti ja oli aina tarvittaessa valmis auttamaan muita.

Jaana Beversdorf, viestintäpäällikkö, Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus

I have worked with Kati for five years as customer when she was involved with Differo. With Kati as Key Account Manager and primary developer we created content strategy to Tana and took digital marketing to the next level. I enjoyed working with Kati very much because she is energetic, bursting with ideas and has a positive working attitude. It was not just once when we found ourselves in an enthusiastic discussion about some aspect of the possibilities we had in hand.

Mirja Serkelä, Vice President, Customer Experience and Marketing

Lämpimästi suosittelen Katia ja Katin ilmiömäistä heittäytymistä projektin kuin projektin syövereihin. Rudus Kotipolku konsepti lähti pienestä melkein jo sammuneesta liekistä, mutta Katin periksi antamattomuudella ja rohkealla suunnittelulla johdettuna tämäkin liekki leimahti upeaan roihuun. Oli ilo tehdä Katin kanssa Kotipolkua, koska projekti eteni aikataulussaan ja pysyi suunnitellussa sapluunassaan. Se, mitä Kati lupasi Kotipolun syntyhetkellä, piti myös loppuun asti kutinsa eli saatiin sitä mitä tilattiinkin ja jopa hiukan enemmänkin!

Anette Patterson, digitaalinen markkinointi, Rudus

I’ve worked with Kati for several years now and she’s amazing with content related issues such as content strategy and ebook production. She has also presented content related issues in our webinars for ecommerce companies. In addition to her deep understanding in content marketing, she’s also a very nice and efficient person and I’ve enjoyed our co-operation. Kati is one in a million!

Mari Oksanen, Content Manager, Paytrail

 

Ella tuottaa rautaisella ammattitaidolla ja iloisella asiakaspalveluasenteella loistavia ja vaikuttavia sisältöjä. Ella ymmärtää nopeasti kokonaiskuvan, asiakkaan tarpeen ja hänen kanssaan on ilo tehdä yhteistyötä.

Johanna Hamro-Drotz, CEO, Sinituote

 

Teemme töitä yrityksesi tavoitteen eteen

Työskentelemme tiimisi täydentäjänä, työkaverina. Autamme, tuemme, sparraamme ja pistämme asioita tapahtumaan. Tartumme juuri niihin töihin, joihin viestinnässä ja markkinoinnissa tarvitaan tekijää ja edistäjää. Uskomme, että parhaat tulokset tehdään yhdessä suunnittelmallisesti oikeisiin asioihin keskittymällä ja niitä vahvistamalla.

Lupauksemme sinulle työkaverina

  1. Jatkamme sujuvasti siitä, mihin on jääty ja hyödynnämmme jo tehdyt sisältöstrategiat tai viestintäsuunnitelmat. Saamme kopin puolesta sanasta ja otamme sovitut tehtävät haltuun yhteiseltä työlistalta, jolloin jatkuvan briefaamisen sijaan aika voidaan käyttää itse tekemiseen. Voit luottaa, että meillä pysyy katse pallossa, vaikka sinulla olisi sammutettavana sata tulipaloa.
  2. Kanssamme et joudu pulittamaan kymmenien tuhansien eurojen tutustumisprojekteja, sillä osaamme lukea muidenkin tekemiä strategioita ja jalostaa olemassa olevaa tietoa eteenpäin. Kannamme vastuun tekemäsi investoinnin tuotosta ja budjettisi fiksusta käyttämisestä miettimättä, mistä voisi laskuttaa lisää.
  3. Otamme vastuun tavoitteen tuloksellisesta edistämisestä. Olemme tottuneet kovaan työhön ja tiedämme, että tulokset saavutetaan suunnitelmallisesti oikeita asioita tekemällä, ei kiirettä surkuttelemalla. Olemme osoittaneet voivamme auttaa tuloksenteossa, mutta meillä ei ole tarvetta päsmätä kaikkea omiin erityisiin malleihimme.
  4. Puitteiden sijaan keskitymme tavoitteen fiksuun edistämiseen. Työskentelemme suurimmaksi osaksi ketterästi verkon välityksellä, emmekä käytä aikaa tarpeettomaan matkustamiseen. Olemme työkaverina käytännössä aina lähellä, sillä modernissa kokoushuoneessa ja viestikanavassa voidaan keskustella helposti koska ja mistä tahansa.
  5. Ymmärrämme, että tehokas ja ketterä tekeminen sekä töiden rivakka eteneminen edellyttää hyvän fiiliksen ja yhteisen positiivisen energian vaalimista. Arvostamme jokaisen osaamista ja tsemppaamme kaikkia pistämään parastaan. Johdamme omaa työtämme taiten, emmekä käytä moottoria tyhjäkäynnillä, muttemme myöskään päästä sitä ylikierroksille.

Ota strategisen viestinnän ja sisältömarkkinoinnin ammattilaiset vahvistamaan tiimiäsi. Et pety.